AJÁNDÉKÖTLETEK NŐKNEK

DRACO

Abszolút a designermárkák világát idézi,a karakteres vonalvezetés tökéletes párosítást alkot a nőies formavilággal. Leginkább a luxusbrandek kedvelőinek ajánljuk, és azoknak, akiknek fontos a tartósság!

OZZY

Egy igazi ékszer a maga finom, mégis különleges formájával. Ezt a designt azoknak ajánljuk, akik valami igazán különleges kiegészítővel dobnák fel a megjelenésüket a hétköznapokban. Ha pedig egy szemüveg lánccal is kiegészítjük, egy elképesztően menő megjelenést kölcsönöz viselőjének!

GIO

Ez a napszemüveg kifejezetten a divatrajongóknak készült, akiknek a stílus a vérében van! Tekintélytparancsoló megjelenés, vastag szögletes keret, fém díszítésekkel kombinálva. Ez a design egyből kötelező darabja lett minden fashionista gyűjteménynek!

TUCAN

Ebben a modellünkben egyszerre keveredik a divat és az extravagancia. Feltűnő, de mégsem sok. Ráadásul tökéletes választás minden évszakra, hisz tökéletesen kombinálható bármely outfittel.

MATTI

MATTI modellünk az igazi olasz életérzés inspirálta, klasszikus dizájnnal rendelkező darab. Milánó? Toszkána? Szicília? MATTI-vel rögtön az olasz divatvilág kellős közepén érzi magát viselője!