LORD laposüveg

A Lord laposüveg nem csupán egy tárgy, hanem belépő a kifinomultság birodalmába. Az igazi crazy horse bőr tapintása érezhetően minőséget sugároz, miközben a nemesacél hideg érintése a kezedben egy kis luxust hoz el. A baráti társaságod elbűvölve figyel, miközben te lazán és stílusosan élvezed a különleges pillanatokat. Ez nem csak egy laposüveg, hanem egy élmény!

7 990 Ft

minden második termékre 50% kedvezmény!

nap
óra
perc
másodperc

KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT: vásárlásod mellé válaszd stílusos kiegészítőinket FÉLÁRON!

  • Szín*

    Reset options

Várható kézbesítési idő: 1 – 2 munkanap

Ajándékot vásárolsz? Ne aggódj a 14 napon túli visszaküldés miatt!

Nálunk kockázat mentesen vásárolhatsz ajándékot, mert minden decemberben vásárolt terméket január 10-ig 1 alkalommal ingyenesen cserélhetsz másikra vagy visszatéríjük az árát ajándékkártya formájában!

Leírás

Az elegancia sosem megy ki a divatból és a Lord laposüveg ebben a kategóriában magasan kitűnik. Legyen az egy  baráti összejövetel, horgászat, vadászat vagy éppen egy hétvégi síelés, Lord mindig egy ideális választás a stílusos férfinak. Az igazi crazy horse bőrrel és nemesacéllal készült minimalista dizájnja a kifinomultságot és minőséget tükrözi, amely bármilyen alkalommal emeli a pillanatokat. 

Nem csak magadnak, hanem ajándéknak is tökéletes választás, mivel mindig díszdobozban küldjük!

LORD – LAPOSÜVEG

Üdvözöld az elegancia és stílus királyságát a Lord laposüveggel, melyet méltóan képvisel a királyi címer stílusú Steamvision logója. Ez az exkluzív kiegészítő azonnal szemet szúr és minden pillanatban kiemeli viselője kifinomultságát.

A prémium díszdobozban érkező Lord laposüveg egyedi stílust kölcsönöz minden alkalomnak. A logóval díszített címeres dizájn nem csupán egy dekoráció, hanem egy életérzés, mely a minőség és elegancia iránti elkötelezettséget tükrözi.

Az igazi crazy horse bőr bevonat kifinomult érintést kölcsönöz a laposüvegnek. Ennek a bőrnek a természetes jellegzetességei és különleges patinája egyedi karaktert ad, emelve a Lord laposüveg exkluzivitását.

Válaszd a Lord laposüveget és lépj be a stílus és minőség birodalmába, ahol minden korty és pillanat méltó a királyokhoz.

Minőség, elegancia és stílus tökéletes háromszöge

A Lord laposüveg egyedülálló karakterét a valódi crazy horse bőr bevonata emeli ki. Ez a különleges bőranyag a tradicionális kézműves technikáknak köszönhetően kivételesen sima és puha érzetet biztosít, miközben egyúttal erős és strapabíró. A crazy horse bőr természetes jellegzetességei, mint például a könnyű karcokból származó patina, csak tovább gazdagítják a laposüveg egyedi megjelenését, hozzáadva egyfajta időtlen eleganciát és stílust.

A termék magas minőségű nemesacélból készül, amely biztosítja a rozsdamentességet és a hosszú élettartamot. Az ilyen anyagválasztás nemcsak a praktikusságot, hanem a termék esztétikai vonzerejét is erősíti.

A Lord laposüveg exkluzív díszdobozban érkezik, tovább növelve a termék presztízsét és ajándékozási lehetőségeit. A csomag tartalmazza a nemesacél tölcsért, amely egyszerűvé teszi a könnyű és precíz töltést.

Nemesacél: időtlen elegancia, rozsdamentes tartósság.

Valódi “crazy horse”  marha bőr: kifinomult puhaság, erős strapabíróság, időtlen elegancia.

Nem szabad mosogatógépben mosni a Lord laposüveget, mivel a nemes acél és crazy horse bőr élettartamát drasztikusan rövidíti.

A Lord laposüveg tisztításához ajánlott enyhe szappanos víz vagy speciális bőrtisztító használata a crazy horse bőr részhez. A nemes acélt egyszerűen langyos vízzel és enyhe mosogatószerrel lehet tisztítani. Ügyelj arra, hogy mindkét részt alaposan öblítsd le és szárítsd meg a terméket!

-Fekete díszdoboz
-Lord laposüveg
-Nemesacél tölcsér

2 dl vagyis 200 ml.

Mi az a Crazy Horse bőr?

A Crazy Horse bőr egy kiváló minőségű borjú vagy marha bőrtípus, amit egy speciális viaszos kezeléssel látnak el. Ez a kezelés különleges patinát és karaktert kölcsönöz a bőrnek. A Crazy Horse bőr természetes, idővel szépülő jellegét a felületén keletkező apró karcolások és kopások tovább fokozzák, így egyedi megjelenést biztosítva a bőrnek. Erős és strapabíró, emellett puhaságával és kifinomult textúrájával is kitűnik, amiért gyakran használják különféle minőségi bőrtermékek készítéséhez, például táskákhoz, övekhez vagy éppen laposüvegek borításához.

Vásárlás után!

A Lord laposüveg egy sokoldalú italtároló, amely ideális bármilyen italnak, legyen